Statenleden in Beeld

Voor de beroepsvereniging Statenlidnu interview ik elke maand een statenlid of een griffier over vernieuwende werkwijzen van Provinciale Staten. De oprichting van de beroepsvereniging Statenlidnu is een feit.
Het doel van de vereniging is de positie van statenleden zo goed mogelijk te ondersteunen. De vereniging doet dit o.a. door het organiseren van kennissessies, meet-ups en e-learning. Daarnaast komt de vereniging op voor de belangen van statenleden. De website www.statenlid.nu is een belangrijk communicatiemiddel en hét platform voor bestaande en nieuwe statenleden van de beroepsvereniging. Hier vinden ze de informatie en kennis die hun werk ondersteunt. 


Statenleden in beeld 
Op de website krijgen statenleden een podium. Daarbij ondersteunt FemfaTAAL. Elke maand interview ik statenleden en schrijf ik een artikel. Het thema is: veranderende werkwijzen van provinciale staten.


Aanbeveling Statenlidnu


 “De samenwerking vanuit de vereniging Statenlidnu met Femke is heel prettig. Ze pakt heel snel de essentie op om onderwerpen zich eigen te maken. Zelfstandig voert ze interviews uit met Statenleden, griffiers en statenadviseurs over veranderende werkwijzen van Provinciale Staten, bestuurlijke vernieuwing en de volksvertegenwoordigende rol van Statenleden. Van de personen die ze interviewt, ontvangen we allemaal positieve berichten dat het fijn met haar samenwerken is en ze zijn tevreden over het resultaat van de interviews.”


Yvon van Loon, directeur Statenlidnu


 


 

 

 

 

FEMFATAAL
Boschstraat 35
4811 GB Breda
06 48797440


Algemene voorwaarden Privacybeleid