Communicatie voor BWB

Als interim communicatieadviseur bij de Belastingsamenwerking (BWB) West-Brabant zet ik mijn tanden in verschillende communicatievraagstukken. In deze rol:  • ontwikkel ik met collega's een campagne om de strijd tegen NCNP-bureaus aan te gaan

  • herschrijf ik de 100 meest gestuurde brieven

  • geef ik communicatieadvies aan collega's 

  • beheer ik de website www.bwbrabant.nl


In 2018 en 2019 werkte ik ook al als interim communicatieadviseur voor de BWB.
In die tijd maakte ik een intern en extern communicatieplan. Daarnaast zette ik een 'Helder schrijven-traject' op. Ik gaf medewerkers trainingen helder schrijven. 


Aanbevelingen BWB: 


"Femke werkte anderhalf jaar als communicatieadviseur voor de Belastingsamenwerking West-Brabant. Op eigen initiatief zette ze in onze organisatie helder schrijven op de kaart. Ze gaf schrijftrainingen aan onze medewerkers. Femke vertelde ons alles over taalniveaus en we leerden een andere schrijfstijl aan: kort, persoonlijk en met begrijpelijke woorden die passen bij deze tijd. Het bespreken van onze eigen brieven leidde tot hilarische discussies."
Peter Stoffelen, directeur Belastingsamenwerking West-Brabant


"Femke weet op een duidelijke manier de ambtelijke taal om te zetten naar een begrijpelijke taal. Vooral luchtiger en doordacht."
Richard de Weert, medewerker WOZ taxatie.


"Het was een leerzame en ook gezellige training. Je leert heel anders te denken en je uit te drukken in begrijpelijk Nederlands. Weg met die ambtelijke, onbegrijpelijke taal. Wat een verademing!"
Marijke Burgs, medewerker Bezwaar en Beroep.


 

 

 

 

FEMFATAAL
Boschstraat 35
4811 GB Breda
06 48797440


Algemene voorwaarden Privacybeleid