B1-traject afdeling HR

Wat een gave opdracht! De afdeling HR van Gemeente Breda investeerde in direct duidelijke taal met hulp van FemfaTAAL. HR brieven, e-mails en overeenkomsten werden herschreven naar B1-niveau. Ook de ambtseed kreeg een metamorfose. Alle teksten zijn nu weer fris en van deze tijd. Daarnaast kregen HR-medewerkers een online workshop om de schrijfstijl onder de knie te krijgen. Nu vasthouden.   


Lees ook de mooie aanbeveling van de Gemeente Breda:


We willen begrijpelijker schrijven zodat onze medewerkers de brieven en e-mail van P&O beter begrijpen. De hulp van Femke riepen we in het voorjaar van 2020 in om dat goed onder de knie te krijgen.


Voordoen, meedoen en zelf doen 
Dit was de aanpak die we kozen. Femke herschreef in korte tijd onze brieven en e-mails. In de trainingen die ze verzorgde leerde ze ons hoe we dat konden doen. Ook trainde ze een medewerker tot schrijfcoach.
Femke gaf ons de steun in de rug die we erg nodig hadden. Met veel begrip en geduld voor ieders leertraject hielp Femke ons betere schrijvers te worden. Het resultaat mag er zijn! Tevreden opdrachtgever, management én medewerkers. Een beter resultaat konden wij ons niet wensen.
 
Alex Konings, projectleider HR Correspondentie gemeente Breda.

 

 

 

FEMFATAAL
Boschstraat 35
4811 GB Breda
06 48797440


Algemene voorwaarden Privacybeleid