Ik ben Femke van Damme. Aangenaam!

Mijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen. Ik woon met mijn gezin in Prinsenbeek. In mijn vrije tijd loop ik hard bij Runnerscafe en doe ik gezellige dingen met gezin, familie en vrienden. Om tot rust te komen verslind ik (digitale) kranten en magazines en volg ik yogalessen. Verder dol op: koffie drinken en taartjes eten! Series kijken, tekenen, de zon en de zee! 

Waarom kies je voor FemfaTAAL?

Ik heb een passie
voor heldere taal

Ik verdiep me graag in allerlei communicatievraagstukken, maar ik heb vooral een passie voor heldere taal. Je kunt me hier alles over vragen! Van schrijven word ik blij. Het geeft me veel voldoening en energie als ik een tekst mag schrijven of herschrijven tot een prettig leesbare tekst. 

Hands-on en resultaatgericht

Just do it. Als zzp'er ben ik het gewend om gestructureerd, zelfstandig en op afstand te werken. Daarbij vind ik gauw mijn weg in een team en in de organisatie. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Als ik ergens aan begin, heb ik het einddoel en het resultaat voor ogen. 

No nonsense

Nuchter, bescheiden en betrouwbaar. Dat is wat anderen vaak over mij zeggen. Daar kan ik me wel in vinden. Voor mij geen blablabla of mooie praatjes. In helder Engels: What you see is what you get.

We doen het samen

Het is prettig samenwerken met Femke. Dat hoor ik regelmatig van mijn opdrachtgevers. Ik zoek graag de samenwerking op en hecht veel belang aan heldere communicatie en duidelijke afspraken maken met mijn klanten en samenwerkingspartners. 

Femke leeft zich in, spiegelt en confronteert. 

Leon Voogt, Gemeente Drimmelen

 

 

 

FEMFATAAL
Boschstraat 35
4811 GB Breda
06 48797440


Algemene voorwaarden Privacybeleid