2 jaar FemfaTAAL

In juli 2018 zette ik de grote stap van een vaste overheidsbaan naar fulltime zzp'er. 2 jaar vol uitdagingen, leermomenten en verrassingen vlogen voorbij. Deze maand vier ik dus een klein feestje. 


Speel jij met de gedachte om zelfstandig ondernemer te worden? Heb je nog twijfels en vragen? Neem gerust contact met me op.
Ik vind het leuk om met je te sparren, omdat ik je misschien verder kan helpen met jouw keuze. Ook kan ik je doorverwijzen naar experts in mijn netwerk met andere specifieke kennis. Financieel, juridisch, administratief, organisatorisch, strategisch adviseurs, coaches, vormgevers, webdesigners....noem maar op! 


 


Fotograaf: Jolanda Konings
Bewerking door: Isa de Bont, Buro Bont
FemfaTAAL huisstijl: Bas van der Pluijm, La Forma


 

 

 

 

FEMFATAAL
Boschstraat 35
4811 GB Breda
06 48797440


Algemene voorwaarden Privacybeleid